Dansk Nijmegen Kontingent

Nijmegenmarchen

16.-19. juli 2024

Tilbage til alle nyheder

Generel information om den alternative 4Daagse i Danmark 2021

28-02-2021 12:41:00 - Niels H. Frank, FO & Koordinator

Skrevet af KN Thomas Thisted
Marchkoordinator Region Sjælland

Der vil i år blive arrangeret en alternativ 4Daagse March i Danmark med udgangspunkt fra Slagelse.

De overordnede rammer vil være, at alle indkvarteres på Antvorskov Skole i enten Klasseværelser eller i Sportshal. Dette er kendt for de gængere der tidligere har brugt Slagelse Marchen som Kontrolmarch.
Der er fuld forplejning mens man er indkvarteret, og der vil udover den forplejning man tilbydes på rastepladserne være mulighed for at smørre sig en madpakke til turen ifm. morgenmaden, lige som vi kender det i Holland.
I det hele taget, er der gjort alt hvad der er praktisk muligt for at rammerne for arrangementet kommer til at ligne det vi kender fra Camp Heumensoord og Holland så meget som overhovedet muligt.
Og selvfølgelig, kan vi ikke nå helt i mål med det. Vi kan ikke lægge Panserkøreplader ud i hele Slagelse midtby, og vi kan sikkert heller ikke få indbyggerne i Slaglille til at holde byfest med mobildiskotek kl. 5 om morgenen, men det er vi nu også sikre på, at de fleste af os med sikkerhed godt kan forstå.

Vi kan dog sige, at der selvfølgelig vil være 4 overvejende forskellige ruter, og at der undervejs vil være de rastepladser og den sanitetstjeneste vi kender fra Holland. Der vil selvfølgelig også være de kendte kontroller der holder øje med at ruterne de følges, og at man har husket af fylde nok i rygsækkene.
Vi kan heller ikke få den Canadiske Kirkegård flyttet til Slagelse, men der er mindesmærker i området, så i kan godt tage den pæne skjorte på om  torsdagen, der skal nok blive sørget for et alternativ, omend i mindre målestok, heldigvis.

Vi vil i takt med at planlægningen skrider frem, løbende holde jer opdaterede på nijmegen.dk og glæder os meget til at byde jer velkommen til Alternativ 4Daagse i Danmark 2021.

 

Del siden: