Dansk Nijmegen Kontingent

Nijmegenmarchen

16.-19. juli 2024

Tilbage til alle nyheder

Tilmeldinger i gang til 100 års Nijmegen Jubilæums March

08-02-2016 00:00:00 - Allan Øer Gøttrup

Vi har haft åbent for tilmeldinger i lidt over 1 uge. Interessen er markant. Allerede nu er der godt gang i tilmeldingerne til ventelisten, men I kan stadig tilmelde Jer frem til og med 25 marts.

Det er stadigt muligt at tilmelde sig frem til 25 marts, alle kommer på venteliste og bliver løbende aktiveret, ud fra gældende kriterier. Ønsker man at trække sin tilmelding er sidste mulige dag hvor man kan få sin betaling retur den 28 marts, herefter har Hollænderne (KNBLO) låst tilmeldingerne fast og der er ikke længere mulighed for refusion.

Mange kendte hold og mange kendte ansigter har allerede givet udtryk for deltagelse og vi arbejder på at få flest mulige med ud fra de givne kriterier, selvom I ikke umiddelbart fremgår af deltager listen er vi godt klar over jeres ønske om deltagelse og I fremgår af ventelisterne, vi aktivere i dråber, efterhånden som vi kommer tættere på sidste tilmeldingsfrist.

Deltagelses kriterierne er som følgende:

  • Hold prioriteres før enkeltgængere.
  • Hold der har deltaget tre gange eller flere prioriteres.
  • Der gives mulighed for at hold der består af værnepligtige kan deltage.
  • Enkeltpersoner på hold , der har deltaget tidligere prioriteres. Såfremt der er ledige pladser på hold, fyldes der op med førstegangsgængere.
  • Enkeltgængere, der har deltaget fire gange eller mere prioriteres.

Husk at træne og få mange kilometer i benene, og kom afsted på en af de 3 kontrolmarcher der finder sted rundt i landet.

Del siden: