Dansk Nijmegen Kontingent

Nijmegenmarchen

16.-19. juli 2024

Tilbage til alle nyheder

De sidste detaljer på plads

10-04-2021 16:27:00 - L. Larsen Presse og Informationssektionen Dansk Nijmegendelegation

Weekenden 10. og 11. april er afsat til færdiggørelse af forberedelserne til den kommende fire dags i Slagelse og omegn – Dansk 4-dags March.

Materiellet gennemgår den sidste kontrol, med efterfølgende pakning og de rent administrative detaljer pudses af.

Arbejdsweekenden tog sin begyndelse lørdag 0930 hvor staben m.m. mødte op i Søgaardlejren som dannede rammerne for weekendens indsats. Kommende information om selve marchen blev aftalt, sanitetstjenesten, bestemmelserne, logistikken og en drejebog for det store arrangement var en del af weekendens emner.

Selv om tilmelding til marchen er begyndt for kort tid siden, så er der for nuværende hen mod de 100 tilmeldte til de fire gange 40 kilometers march i afvekslende terræn i og omkring Slagelse – men der er plads til flere marchdeltagere.

Tilmelding foretages via Nijmegen.dk. – som nu er udvidet til 3. maj.

Fra staben slår vi fast at gældende corona-restriktioner overholdes, med hvad det indebærer af begrænsninger m.m. Hygiejnen vil være i fokus i indkvarteringsområderne samt i de områder hvor bespisning af deltagerne gennemføres.

Detaljerede corona-bestemmelser vil tilgå her på Nijmegen.dk når vi kommer tættere på marchens gennemførelse, da de kan blive ændret mange gange índen uge 29.

Del siden: