Dansk Nijmegen Kontingent

Nijmegenmarchen

16.-19. juli 2024

Tilbage til alle nyheder

Kontrolmarch Aarhus 2016

03-05-2016 00:00:00 - Rolf S. Johnsen

Forberedelserne til Nijmegenmarchen 2016 forløber rigtig godt. I denne weekend kom 217 gængere igennem kontrolmarchen ved Aarhus.

217 marchdeltagere har bestået kontrolmarch i Aarhus i weekenden den 30 JUN og 1 MAJ.
3 personer er afgået under marchen og har derfor ikke bestået kontrolmarchen.
En del er ikke mødt frem og de er afmeldt Nijmegenmarchen.
Et hjælperhold på ca. 30 har hjulpet hen over weekenden, nogle har endda taget dele af marchturen med også.

Lørdag startede vi med marchparade på Tilst Skole, hvor vi havde overnattet. Turen gik igennem Aarhus ådal og bød på nogle udfordringer i form af et par bakker, men også en fantastisk udsigt når man havde nået toppen. Vi sluttede dagen af med en prægtig grill buffet så soldaterne kunne få en god og fyldig kost.

Søndag gik vi Postmarchen og startede igen med marchparade; denne gang på N.J. Fjordsgades skole. Turen gik igennem Moesgårdskovene syd for Aarhus og denne gang var der også nogle bakker der skulle overstiges. Vejret var godt, måske lidt til den varme side; men vi skal jo træne til 30 grader i Nijmegen.

Der har været en rigtig god stemning på hele kontrolmarchen. Mange har nydt turen, selvom der måske var nogle enkelte som blev lidt pressede. Nogle lider måske af konsekvenserne af ikke at have trænet godt nok i forvejen. Men dem, der så er kommet igennem, ved at de har noget at arbejde på. Træningen er slet ikke slut blot fordi man har gennemført kontrolmarchen. Vi skal gerne være i en træningstilstand så vi har overskud når vi kommer til Nijmegen.

Som vanligt havde vi besøg af Kontingentchef OB Mogens Bech lørdag morgen og han startede igen marchen.

Søndag havde vi besøg af Marchleder MJ Benny Stensdal som fik sig en god snak med mange af holdene og afklaret nogle af udfordringerne med deltagere og holdopstilling.

Jeg har fået rigtigt mange gode tilbagemeldinger fra deltagerne og det vil jeg selvfølgelig videregive til mine hjælpere. Uden dem kunne dette ikke lade sig gøre. Jeg holder evalueringsmøde med mine hjælpere om et par uger og skulle der være nogle som har noget konstruktivt kritik, så er i velkomne til at sende det til mig.

Jeg ved at nogle af deltagerne og mange af hjælperne allerede nu har forbedringsforslag.

Jeg er selv meget tilfreds med marchens afvikling og har mod på at tage udfordringen op igen til næste år.

Hvis vi ikke ses på en anden march, så ses vi i Nijmegen.

Rolf S. Johnsen, Marchleder kontrolmarch Aarhus.

Del siden: