Dansk Nijmegen Kontingent

Nijmegenmarchen

16.-19. juli 2024

Tilbage til alle nyheder

4.400 Røde pølser fortæret

04-12-2019 00:00:00 - L. Larsen, Presse & Informationssektionen

Et vigtigt stabsmøde er gennemført – et stabsmøde med en grundig gennemgang af de marcherendes tilbagemeldinger. En gennemgang punkt for punkt, hvor punkterne blev grundigt drøftet og som resulterede i både ændringer og fastholdelse af punkter.

Der var delte meninger om de røde pølser, gående ud på om de var sunde nok. Nogle var af den mening at det var de ikke, men der var en helt klar overvægt til at de skulle fastholdes. Således kan du igen i 2020 nyde danske røde pølser i Nijmegen.

Til orientering kan jeg da lige nævne, at det er ret så mange pølser der bliver fortæret under marchen. Således medbragte staben 310 KG røde pølser i 2019. Omregnet i antal røde pølser er tallet 4400 pølser.

Naturligvis drejede mødet sig ikke kun om røde pølser. Nej, alle ting blev drøftet. En del utilfredshed vedrørende den natlige transport mod Danmark fredag nat var også på programmet. Det bliver der strammet op på, og her bliver flere ting ændret.

Så det er særdeles vigtigt at du udfylder tilbagemeldingsskema, så staben har mulighed for at gennemføre ændringer. Når marchen er i gang i Holland er det ikke alle uregelmæssigheder som staben opdager, eller ikke ser som problemer. Derfor er det vigtigt, at du som gænger gør opmærksom på hvad du oplever som et problem – det er jo gængerne det hele drejer sig om.

Del siden: